Hoppa till huvudinnehåll

GENOMFÖRS DIGITALT
Återhämtning och brukarinflytande – en förmiddag för dig som arbetar inom socialpsykiatri

Välkommen till en förmiddag på temat återhämtning och brukarinflytande med aktuell forskning om återhämtningsinriktade arbetssätt men även exempel från praktiken. Du får bland annat lära dig mer om hur man som ledare verkar för en återhämtningsinriktad verksamhet samt metoder som IPS och rollen PEER Support.

Föreläsningen genomförs digitalt via Zoom, inloggning från kl. 08.45 för att testa ljud och bild. Interaktion sker via chatten. Din kamera och mikrofon kommer inte att användas.


Tid, plats och anmälan

Datum:
2022-09-15
Starttid:
09:00
Sluttid:
11:30
Sista anmälningsdatum:
2022-09-01
Plats:
Genomförs digitalt
Form:
Föreläsning
Målgrupp:
Chefer och medarbetare inom socialpsykiatri
Kontakt:
Kristoffer Willstedt
Övrig information:
Anmälan är bindande men det går bra att skicka en ersättare om du inte kan delta. När du anmäler dig till aktiviteten får du ett bekräftelsemail där det finns länkar som du kan använda för att avboka eller göra ändringar i din anmälan. Kom därför ihåg att spara bekräftelsemailet. Observera att det eventuellt kan bli aktuellt med fördelning av platser vid hög efterfrågan. Tänk på att avboka din plats senast en vecka före aktiviteten. Om du inte avbokar din plats i tid medför det en avgift på 1000 kronor som betalas av din arbetsgivare. Det gäller även vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser som gör att man inte kan delta.