Hoppa till huvudinnehåll

Seminarium med Försäkringskassan om aktivitetsersättning, arbete och studier

Forum Carpes fokusområde 2022 handlar om vägen från sysselsättning och daglig verksamhet mot arbete eller studier. En viktig samverkanspart för verksamheterna inom det området är Försäkringskassan. Forum Carpe kan nu erbjuda ett halvdagsseminarium där Mathias Holmlund, regionalt samverkansansvarig på Försäkringskassan, och Åsa Johansson, försäkringsutredare och medverkande i projektet ”Rätt stöd för mig”, delar med sig av sina kunskaper.

Några teman för seminariet är:

  • Försäkringskassans arbete med målgruppen unga med aktivitetsersättning

  • Utmaningar som Försäkringskassan har identifierat tillsammans med vissa kommuner

  • Det påbörjade gemensamma arbetet för att överbrygga dessa utmaningar

Tid, plats och anmälan

Datum:
2022-10-26
Starttid:
13:00
Sluttid:
16:00
Sista anmälningsdatum:
2022-10-12
Plats:
Sabbatsbergsvägen 1
Form:
Seminarium
Målgrupp:
Chefer, samordnare eller annan med arbetsledande funktion inom myndighetsutövning och i utförarverksamhet LSS och Socialpsykiatri
Kontakt:
Kristoffer Willstedt
Övrig information:
Anmälan är bindande men det går bra att skicka en ersättare om du inte kan delta. När du anmäler dig till aktiviteten får du ett bekräftelsemail där det finns länkar som du kan använda för att avboka eller göra ändringar i din anmälan. Kom därför ihåg att spara bekräftelsemailet. Observera att det eventuellt kan bli aktuellt med fördelning av platser vid hög efterfrågan. Lunch ordnas på egen hand. Fika ingår. Meddela eventuella allergier till Kristoffer Willstedt Tänk på att avboka din plats senast en vecka före aktiviteten. Om du inte avbokar din plats i tid medför det en avgift på 1000 kronor som betalas av din arbetsgivare. Det gäller även vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser som gör att man inte kan delta.