Hoppa till huvudinnehåll

Öppet nätverk för utbildade gruppledare VIP

Syftet med nätverket är att utbyta erfarenheter med kollegor i länet, ha dialog om aktuella frågor kopplade till VIP och dela med sig av arbetssätt och metoder.

  • Denna gång så kommer Ann Danneker, Katarina Jansson och John Emanuelsson, Södermalm stadsdelsförvaltning, dela med sig av deras strategiska arbete med att förankra VIP i förvaltningen. Informationen anpassas till den som ska ta del av den, exempelvis är det chefer, medarbetare eller brukare som är mottagare?

  • Även Carin Elander från Enskede-Årsta-Vantör stadsdelsförvaltning kommer att berätta hur de på olika sätt arbetat med förankring och att göra VIP känt i förvaltningen. Carin kommer också dela med sig av hur de arbetat med bildstöd i samtalsgrupperna.

  • Vi kommer också förhoppningsvis kunna se Sundbybergs stads nya film om VIP som syftar till att beskriva VIP-programmet för eventuella deltagare.

  • Erfarenhetsutbyte kollegor emellan

Att ta med:

Du får gärna ta med något exempel på hur du anpassat materialet i samband med någon VIP-grupp. Allt från bildstöd, ritprat eller rollspel som varit tydliggörande för deltagarna.


Plats

Nicolaisalen

Sabbatsbergsvägen 1


Tid, plats och anmälan

Datum:
2022-09-01
Starttid:
13:30
Sluttid:
16:00
Sista anmälningsdatum:
2022-08-25
Plats:
Sabbatsbergsvägen 1
Form:
Nätverksträff
Målgrupp:
Utbildade gruppledare VIP
Kontakt:
Ingela Nilsson
Övrig information:
Anmälan är bindande men det går bra att skicka ersättare vid förhinder. Avanmälan ska göras senast tre dagar före aktuellt datum. Om platsen inte avbokas i tid eller inte används medför det en avgift på 500 kronor som betalas av arbetsgivaren. Avgiften utgår även vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser som gör att man inte kan komma till nätverksträffen. Eftermiddagsfika ingår. Meddela eventuella allergier till Ingela Nilsson.