Hoppa till huvudinnehåll

Öppet nätverk chefer inom LSS-boenden

Nu bjuder Forum Carpe in till den första nätverksträffen för chefer inom grupp- och serviceboenden enligt LSS!

Träffen är framför allt en möjlighet för deltagarna att definiera nätverkets syfte och utformning, till exempel hur ofta nätverksträffarna ska hållas, och lyfta frågor som man vill föra dialog om framöver. Som en utgångspunkt för den här träffens dialog får vi också ta del av hur boendechefer från Ekerö kommun, som tog initiativet till nätverket, har organiserat sina verksamheter.

Har du något lärande exempel på hur man förvaltar rollen som chef och ledare inom LSS-boenden eller någon särskild fråga som du vill diskutera? Notera gärna det i din anmälan så tar vi upp det i nätverket.

Forum Carpes nätverksträffar för yrkesverksamma är en möjlighet att träffa kollegor från andra kommuner i Stockholms län för att dela erfarenheter, lärande exempel och diskutera utmaningar i uppdraget.
Tid, plats och anmälan

Datum:
2022-05-19
Starttid:
13:30
Sluttid:
16:00
Sista anmälningsdatum:
2022-05-17
Plats:
Sabbatsbergsvägen 1
Form:
Nätverksträff
Målgrupp:
Chefer för grupp- eller servicebostad enligt LSS
Kontakt:
Kristoffer Willstedt
Övrig information:
Anmälan är bindande men det går givetvis bra att skicka ersättare vid förhinder. Avanmälan senast tre dagar före aktuellt datum. Eftermiddagsfika ingår. Meddela eventuella allergier eller andra kostpreferenser till kristoffer.willstedt@stockholm.se.