Hoppa till huvudinnehåll

Öppet nätverk för chefer LSS-boende

Detta är den andra nätverksträffen för chefer inom grupp- och serviceboenden enligt LSS. Nätverksträffar för yrkesverksamma är en möjlighet att träffa kollegor från andra kommuner i Stockholms län för att dela erfarenheter, lärande exempel och diskutera utmaningar i uppdraget.

Vi inleder träffen med att sätta en agenda gemensamt, utifrån vilka frågeställningar deltagarna önskar diskutera med varandra. Deltagare som har något planerat, pågående eller genomfört projekt eller arbetssätt i verksamheten som man kan tänka sig att redovisa/dela med sig av, får gärna meddela detta till kristoffer.willstedt@stockholm.se.

En förutsättning för att nätverksträffande ska bli så givande som möjligt är ett aktivt deltagande från dem som deltar. Detta är ett öppet nätverk, vilket innebär att det kan vara olika deltagare från gång till gång.

Fika ingår.


Tid, plats och anmälan

Datum:
2022-09-30
Starttid:
13:00
Sluttid:
15:30
Sista anmälningsdatum:
2022-09-23
Plats:
Sabbatsbergsvägen 1
Form:
Nätverksträff
Målgrupp:
Chefer för bostad med särskild service enligt LSS
Kontakt:
Kristoffer Willstedt
Övrig information:
Anmälan är bindande men det går bra att skicka ersättare vid förhinder. Avanmälan ska göras senast tre dagar före aktuellt datum. Om platsen inte avbokas i tid eller inte används medför det en avgift på 500 kronor som betalas av arbetsgivaren. Avgiften utgår även vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser som gör att man inte kan komma till nätverksträffen. Fika ingår. Meddela eventuella allergier till Kristoffer Willstedt.