Nu kan du anmäla dig till höstterminens aktiviteter!

10 juni, 2021

hösten 2021

Höstterminen hos Forum Carpe är fylld av kurser, seminarier, föreläsningar och nätverksträffar. Nytt för i höst är föreläsningarna om salutogent förhållnings- och arbetssätt, Lex Sarah och professionellt medberoende.

Under höstterminen ger Forum Carpe också flera gymnasiekurser. Redan 9 september börjar kursen Socialpedagogik där du bland annat får lära dig socialpedagogiska arbetssätt och metoder liksom samtalsmetodik för att utveckla din pedagogiska och kommunikativa förmåga i mötet med patienter och brukare. Sista anmälningsdatum är 12/8.

Läs mer om kursinnehåll och anmälan »

Vissa aktiviteter blir fort fullbokade så anmäl dig redan nu om du vill vara säker på att få en plats i höst. Tänk på att kontrollera vilken målgrupp de olika aktiviteterna riktar sig till innan du anmäler dig. Fler aktiviteter är dessutom på gång så håll dig uppdaterad genom Forum Carpes kalendarium. Du kan också läsa mer i höstterminens kursblad.

Kalendariet på Forum Carpe »

Ladda ned kursbladet för höstterminen 2021 (PDF) »

På grund av pandemisituationen är det ännu inte klart om vissa kurser och nätverk kommer att genomföras digitalt eller i fysisk form. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar informationen i kalendariet så fort vi vet vilken form det blir. Redan nu är det dock klart att en stor del av utbudet kommer att genomföras digitalt .

Prenumerera på nyheter

Fyll i din mejladress här för att få mejlutskick när en nyhet har publicerats på forumcarpe.se.

Läs mer om hur Forum Carpe hanterar personuppgifter