Höstens planerade gymnasiekurser inställda

27 juni, 2019

Tyvärr är de gymnasiekurser som planerats till hösten inställda av leverantören. Det arbetas nu med en ny leverantör för att få till nya datum för kurserna. Ett par av kurserna kommer dock inte ges alls under höstterminen 2019.

Ny anmälan och nya datum

Det betyder att du som redan anmält dig kommer att behöva anmäla dig på nytt när den nya anmälan är öppen, vilket både medarbetare och chef kommer att meddelas via mejl.

Tyvärr kan vi inte garantera att de kommande kurserna ges på samma datum som tidigare. Vi har förståelse för att det innebär extra arbete för er som redan har anmält er och vi beklagar verkligen det som skett.

Mer information kommer

Ny information om kurserna, tillsammans med datum och anmälan kommer att meddelas här på hemsidan, då även du som ännu inte anmält dig kan göra det. Om du registrerar dig här under till att prenumerera på nyheter från Forum Carpe missar du inte när det finns möjlighet att anmäla sig till kurserna igen.

Avslutningsvis vill verksamhetsledningen beklaga det som skett men ser också fram emot att så snart som möjligt kunna erbjuda nya datum tillsammans med den nya leverantören Kompetensutvecklingsinstitutet, KUI.

Prenumerera på nyheter

Fyll i din mejladress här för att få mejlutskick när en nyhet har publicerats på forumcarpe.se.

Läs mer om hur Forum Carpe hanterar personuppgifter