Hoppa till huvudinnehåll

Kalendariet för hösten är släppt – nästan allt blir digitalt

07 juni, 2020

Anmälan för hösten är nu öppen

Nu hittar du höstens aktiviteter på Forum Carpe i kalendariet. Det betyder att du redan nu kan anmäla dig till alla kurser, föreläsningar och nätverk som finns där. På grund av coronapandemin kommer i stort sett alla aktiviteter att genomföras digitalt och på distans för att det ska vara tryggt och säkert för er att delta.

Forum Carpes verksamhetsledning följer självklart utvecklingen kring pandemin. Skulle någon aktivitet längre fram under hösten gå att genomföra i fysisk form kommer det att kommuniceras till de anmälda i god tid.

Flera av höstens planerade kurser och seminarier passar däremot inte för en digital form. De här aktiviteterna kan därför först ges om nya riktlinjer och ett nytt läge tillåter fysiska träffar. Mer information om detta kommer i så fall längre fram.

Inget kursblad – håll dig uppdaterad på forumcarpe.se

Eftersom dessa tider kräver en flexibilitet kommer inget kursblad för höstens aktiviteter att tas fram. All information du och dina kollegor behöver hittar ni istället här på forumcarpe.se. Det går också bra att skriva ut kalendariet för att få en tydlig översikt.

Och kom ihåg: fler kurser och föreläsningar kan, precis som vanligt, läggas till. Därför är det en bra idé att regelbundet gå in i kalendariet för att hålla sig uppdaterad.

Vi ser fram emot tider då vi kan ses fysiskt igen.

Vad behöver du för att delta kurserna digitalt och på distans?

Du kommer att behöva följande saker för att kunna delta på och genomföra en kurs eller en föreläsning på distans:

  • En dator eller surfplatta
  • En stabil uppkoppling
  • Headset med mikrofon

Du kommer att få en länk till aktiviteten skickad till dig när aktuellt datum närmar sig.

Även ni som tänker genomföra utbildningen tillsammans i arbetsgruppen och endast använda en dator och en länk behöver göra en anmälan per person. Anmälningsuppgifterna behövs för statistik och eventuella kursintyg.

Kalendariet (öppnas i nytt fönster)


Prenumerera på nyheter

Fyll i din mejladress här för att få mejlutskick när en nyhet har publicerats på forumcarpe.se.


Läs mer om hur Forum Carpe hanterar personuppgifter