Verksamhetsutvecklare? Välkommen till en nätverksträff på temat innovationer och utveckling!

02 februari, 2022

En tecknad bild av en person och en datorskärm med ett olinemöte.

Den 22 februari bjuder Forum Carpe in till årets första nätverksträff för verksamhetsutvecklare. Det blir en innehållsrik eftermiddag med fokus på innovationer och utveckling.

Vi inleder med en workshop där innovations- och kvalitetsstrateg Christine Oljelund från Stockholms stad lyfter frågor om vad en innovation egentligen är och hur vi kan bli mer innovativa. Du får tillfälle att diskutera vad det betyder för dig i din roll som verksamhetsutvecklare och Christine tipsar om material och verktyg för förnyelsearbete på hemmaplan.

Sara Godin, som är verksamhetsutvecklare i Solna stad, delar med sig av erfarenheterna från projekt om digitalt boendestöd inom socialpsykiatri och beroende. Projekten har lett till nya arbetssätt som höjer den digitala kompetensen för ökad självständighet och digital inkludering.

Vi får också lyssna till verksamhetsutvecklare Sara Hansen-Nyström från Olivia Omsorg som berättar hur man kan sänka tröskeln för medarbetardelaktighet i innovationsarbetet. Vi får ta del av arbetssätt som gör att medarbetare på ett enkelt sätt kan bidra med förbättringsförslag och nya idéer.

Nätverksträffen hålls digitalt via Skype företag. Notera att sista anmälningsdatum är den 15 februari.

Klicka här för mer information och anmälan. »


Prenumerera på nyheter

Fyll i din mejladress här för att få mejlutskick när en nyhet har publicerats på forumcarpe.se.

Läs mer om hur Forum Carpe hanterar personuppgifter