Nytt för våren 2020: Nu avbokar du dig själv om du får förhinder

05 december, 2019

Kursbladet för våren 2020 är här!

En nyhet är att du som anmäler dig eller din medarbetare själv ansvarar för eventuell avanmälan eller ändringar i anmälan. Ni kommer också kunna byta ut namnet på deltagaren i fall det är så att ni behöver skicka en ersättare. Länkar för detta hittar ni längst ner i det bekräftelsemejl som skickas ut efter en genomförd anmälan.
Det är därför viktigt att alltid spara bekräftelsemejlet för att kunna göra eventuella ändringar!

Reservlistan tas bort...

Det nya systemet påverkar också den så kallade reservlistan. I det nya systemet kommer en avbokad plats släppas ledig direkt vid en avbokning. Det innebär att en aktivitet som var full i dag kan ha en ledig plats i morgon. Det är därför klokt att kontinuerligt gå in på de kurser och föreläsningar som man är intresserad av.

...och sista minuten-platser läggs till.

Man kommer däremot kunna anmäla sitt intresse för platser som blir avbokade med kort varsel. Det innebär att alla som anmält sitt intresse för så kallade ”sista minuten-platser” kommer att få ett mejl om att det finns en eller flera lediga platser. Utskicket görs en till sju dagar innan kursen eller föreläsningen hålls och det är först till kvarn-principen som gäller. Syftet med ändringarna är att ge deltagarna ökad möjlighet att styra över sin anmälan, men också se till att aktiviteter inte står med tomma platser.

Om du är intresserad av en sista minuten-plats mejlar du namn och datum för aktiviteten, ditt namn, samt mejladress att nå dig på och i vilken kommun du arbetar, till forumcarpe@stockholm.se

Frågor?

Frågor kring det nya systemet mejlas till Forum Carpes funktionsbrevlåda forumcarpe@stockholm.se

Prenumerera på nyheter

Fyll i din mejladress här för att få mejlutskick när en nyhet har publicerats på forumcarpe.se.

Läs mer om hur Forum Carpe hanterar personuppgifter