Aktuellt just nu


Coronaviruset: Var rädda om varandra
På grund av det mycket allvarliga läget i coronapandemin är all verksamhet för alla åldrar inställd på alla stadens idrottsanläggningar, inomhus och utomhus

Kurser för barn och ungdomar
Våra kurser för barn och ungdomar med kursstart 1/2-7/2 2021 är framflyttade till 12/4-18/4 2021. Alla deltagare kommer bokas om. Ni som är inbokade på kurserna har fått ett informationsbrev.

Simskolor för barn och ungdomar
Våra simskolor för barn och ungdomar med kursstart 11/1-17/1 2021 är framflyttade till 1/2-7/2 2021. Alla deltagare kommer bokas om. Detta påverkar även simskolan som startar i mars som också kommer flyttas fram. Ni som är inbokade på simskola har fått ett informationsbrev.

Tillfälligt ändrade avbokningsregler
Simskola och kurser kan tills vidare avbokas senast dagen före kursstart. Undantag sker vid sjukdom under kursens gång , då kan avbokning/återbetalning för de lektionstillfällen som återstår på simskola/kursen göras.

Träningskort
Du som har årskort, halvårskort eller klippkort får giltighetstiden förlängt på ditt träningskort med automatik med den tiden som simhall och gym är stängt.

Bokning av simskola för våren
Nu kan Du boka simskola med start i februari och april.
Vi har fyra ordinarie simskolestarter per år i januari, mars, augusti och oktober. Simskolorna öppnas för bokning ungefär fyra månader innan simskolestart.

Bokning av kurser för våren
Nu kan du boka vårens motionskurser för barn- och ungdomar med start i april.

Simskolan riktas i första hand till barn och ungdomar som är folkbokförda i Stockholms kommun
Simskolan är i första hand bokningsbar för personer som är folkbokförda i Stockholms kommun. Detta för att kommunens verksamhet primärt skall vara tillgänglig för kommunens invånare. Eventuellt lediga platser blir bokningsbara även för personer som inte är folkbokförda i Stockholms kommun när det är fem dagar kvar till kursstart.

Möjlighet för hushåll med låg inkomst att få reducerat pris på simskolan
Nu kan hushåll med låg hushållsinkomst erbjudas reducerat pris på simskola. Denna möjlighet gäller för barn skrivna i Stockholms kommun, som deltar i nybörjargrupper för barn/ungdomar 5-14 år. För att få reducerad avgift på simskolan får hushållets gemensamma årsinkomst inte överstiga 283 800 kr. Se villkor vid ansökan om sänkt avgift från "Min profil" .
Använder du en dator gör du dina val i rubrikraden ovan. Använder du en mobil enhet klicka på symbolen uppe till höger.

Aktuellt utbud hittar du via ”Gruppträning” respektive ”Kurser”.

För att boka aktivitet behöver du BankID eller registrera sig i någon av Stockholms stads sim- och idrottshallar. För att boka gruppträning behöver du dessutom ett träningskort för gruppträning.

Så här skapar du ett konto och bokar gruppträning, kurser och simskola.

Problem vid inloggning?

Du får hjälp med inloggning på 08-508 00 508 eller e-support@stockholm.se