Aktuellt just nu

Simskola

Kommande kursstarter:

  • Hösttermin 2023, kursstarter 16–22 oktober.
  • Intensivsimskola under höstlovet 30 oktober–3 november, går att boka från och med 13 september. Intensivsimskolan är på 8 tillfällen á 40 minuter och hålls i några av våra simhallar. De hittas lättast genom att filtrera under Aktiviteter när du valt Simskola och kurser i menyn.

Det är inte fastställt något datum för när man kan börja boka vårens simskolor. När datumen är klara uppdaterar vi informationen.

Kurser

Vi har ett brett utbud av kurser för barn, ungdomar, vuxna, seniorer och dig med funktionsnedsättning.

Kommande kursstarter:

  • Hösttermin, kursstarter 18–24 september och 6 november–12 november

Nya villkor för avbokning

Från och med år 2024 har vi en ny regel för avbokning av simskola eller kurs. Du kan då avboka fram till senast 10 dagar innan simskolan eller kursen börjar. Efter det är bokningarna inte möjliga att ändra.


Så bokar du

För att boka behöver du BankID eller registrera dig i någon av Stockholms stads simhallar. För att boka gruppträning behöver du dessutom ett träningskort för gruppträning. All kortförsäljning sker i simhallens reception.

Du hittar vårt utbud av gruppträningspass, simskola och kurser via menyvalen längre upp på sidan. Där kan du använda dig av filtreringen för att enklast hitta det du söker.

Så skapar du ett konto och bokar gruppträning, simskola och kurser

Om du behöver hjälp med inloggningen går det att kontakta stadens e-support på 08-508 00 508 eller e-support@stockholm.se


Frågor och svar

Under Frågor och svar har vi samlat de vanligaste frågorna som kommer in till oss.

Frågor och svar