Aktuellt just nu

Från den 15 juli anpassas restriktionerna ytterligare.

Simhallarna och Gym
Stadens simhallar och gym är öppna för allmänheten. Ingen förbokning krävs. Maxantalet för antal besökare tas bort och släpper in det antal gäster som anläggningen har kapacitet att ta emot. Omklädningsrum, dusch, bastur och äventyrsbad är öppna.

Simskola med start i augusti och oktober
Nu kan Du boka simskola med start i augusti och oktober.

Bokning av kurser
Från den 14 juni kan Du boka motionskurser med start i september och november. Vi har ett brett utbud av kurser för barn, ungdomar, vuxna/seniorer och för dig med funktionedsättning.

Gruppträning
Det är fortsatt tillfälligt ändrade bokningsvillkor för gruppträning. Du kan boka dig på två gruppträningspass åt gången, istället för ordinarie fem bokningar. Allt för att fler ska få möjlighet till plats på gruppträning. Alla pass bokas i förväg. Vi möts utanför respektive simhallsentré innan gruppträningspasset startar.

Träningskort
Under pandemin, när vi inte har haft fullt utbud och öppettider har giltighetstiden förlängts för alla kort. Ditt kort har förlängts oavsett om du valt att använda det eller inte. Sommarkort som du köper nu förlängs däremot inte, utan löper på från första giltighetsdagen.

Öppna utomhusbassänger
Nu är alla våra utomhusbassänger öppna. Från och med den 15 juli tar vi bort begränsningen utifrån pandemilagen och släpper in det antal gäster som anläggningen har kapacitet att ta emot. Omklädningsrum och duschar öppnar. Fortsatt gäller stort eget ansvar gällande Folkhälsomyndighetens rekommendationer att hålla av stånd.

Vid Stora Sköndals utomhusbassäng för personer med funktionsnedsättning krävs förbokning.

Bokning av simskola
Nu kan Du boka intensivsimskola med start i augusti.
Vi har fyra ordinarie simskolestarter per år i januari, mars, augusti och oktober. Simskolorna öppnas för bokning ungefär fyra månader innan simskolestart. Vi har också intensivsimskola i några av simhallarna under vissa lov.

Tillfälligt ändrade avbokningsvillkor
Simskola och kurser kan tills vidare avbokas senast dagen före kursstart. Undantag sker vid sjukdom under kursens gång , då kan avbokning/återbetalning för de lektionstillfällen som återstår på simskola/kursen göras.

Simskolan riktas i första hand till barn och ungdomar som är folkbokförda i Stockholms kommun
Simskolan är i första hand bokningsbar för personer som är folkbokförda i Stockholms kommun. Detta för att kommunens verksamhet primärt skall vara tillgänglig för kommunens invånare. Eventuellt lediga platser blir bokningsbara även för personer som inte är folkbokförda i Stockholms kommun när det är fem dagar kvar till kursstart.

Möjlighet för hushåll med låg inkomst att få reducerat pris på simskolan
Nu kan hushåll med låg hushållsinkomst erbjudas reducerat pris på simskola. Denna möjlighet gäller för hushåll skrivna i Stockholms kommun, som deltar i nybörjargrupper för barn/ungdomar 5-14 år. För att få reducerad avgift på simskolan får hushållets gemensamma årsinkomst inte överstiga 285 600 kr. Se villkor vid ansökan om sänkt avgift från "Min profil" .
Använder du en dator gör du dina val i rubrikraden ovan. Använder du en mobil enhet klicka på symbolen uppe till höger.

Aktuellt utbud hittar du via ”Gruppträning” respektive ”Kurser”.

För att boka aktivitet behöver du BankID eller registrera sig i någon av Stockholms stads sim- och idrottshallar. För att boka gruppträning behöver du dessutom ett träningskort för gruppträning.

Så här skapar du ett konto och bokar gruppträning, kurser och simskola.

Problem vid inloggning?

Du får hjälp med inloggning på 08-508 00 508 eller e-support@stockholm.se