Publicerad

03 september 2021

Stockholm stads kontrollprogram för grundvatten och sättningar har kompletterats med ny mätdata

Stockholm stads kontrollprogram för grundvatten och sättningar har kompletterats med nya observationer utförda under 2020 och 2021. Mätserierna för grundvattenrör och sättningsmätningar inom kontrollprogrammet har nu samlats i separata geotekniska undersökningar (GVR Stockholm Kontrollprogram, Sättn Stockholm Kontrollprogram). Genom att använda sökfunktionen i Geoarkivet och söka på Stockholm Kontrollprogram är det möjligt att hämta hem rapporter, utredningsdokument samt beställa mätdata i GeoSuite-format för kontrollprogrammet. Som vanligt är det också möjligt att ladda hem mätserier i Excelformat genom att klicka på en undersökningspunkt i kartan.

Förutom ovanstående nämnda kontrollprogram är vi tacksamma för att under året även tagit emot leveranser innehållandes undersökningspunkter och observationer vid Sätra (8038245 Björksätra), Skärholmen (292747 Måsholmen), Farsta (288418 Karlsviks strand) samt Norra Djurgårdsstaden (1791 Kolkajen-Ropsten, 2092 Södra Värtan Saltkajen).

Tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret i fliken Kontakt ovan, eller via e-post på adressen geoarkivet.expl@stockholm.se om ni har några frågor.